Wilt u energiezuiniger wonen?

Wilt u uw huis energiezuiniger maken en zo geld besparen en uw steentje bijdragen aan een beter milieu? Dat kan met de duurzaamheidslening van de gemeente Helmond.

Advies over duurzame maatregelen voor uw woning
Wilt u liever eerst meer informatie inwinnen over de energiebesparende maatregelen die u kan nemen? Dan kunt u een van de gratis informatieavonden bezoeken van het Energiehuis Helmond. Bijvoorbeeld de informatieavond over zonnepanelen op je woning (maandag 30 september), warmtepomp (dinsdag 15 oktober) of de thema-avond ‘leer je woning kennen’ (dinsdag 29 oktober). Wilt u zich aanmelden voor een van de informatieavonden? Ga dan naar www.energiehuishelmond.nl.

Aanvragen van de duurzaamheidslening
Het energiezuinig maken van uw woning is een investering. Om u daarin tegemoet te komen is er de duurzaamheidslening. Een lening tegen gunstige voorwaarden, waarmee u energiebesparende maatregelen in en aan uw woning financiert. De duurzaamheidslening kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor zonnepanelen, een zonneboiler, warmtepomp, dakisolatie, vloer- of bodeminstallatie. Dit geldt zowel voor nieuwbouw als voor bestaande woningen. Het bouwjaar is niet relevant. Het maximale bedrag van de lening is € 25.000,-. Heeft u interesse in de duurzaamheidslening? Kijk dan voor meer informatie  en de voorwaarden op www.helmond.nl/duurzaamheidslening.

Please follow and like us:
error