Voor de laatste keer organiseert voetbalvereniging MULO het inmiddels bekende; KiKa-WEEKEND.

Foot on soccer ball

In het weekend van 21 en 22 december zijn er diverse activiteiten op en rond het sportterrein van MULO die als doel hebben om na afloop een mooie financiële bijdrage te kunnen overhandigen aan KiKa.

Zaterdag gaat de bal rollen; vanaf 17.00 uur vinden er 3 wedstrijden plaats. MULO veteranen neemt het op tegen Mierlo-Hout veteranen en om 18:00 kruisen MULO6 en het combinatie elftal van MULO/SV de Braak de degens met hun vriendschappelijke tegenstanders. Vanaf 20.00 uur vindt er een feestavond plaats met zanger Stefan Strijbosch en DJ Jasper. Tijdens deze feestavond wordt de KIKA-veiling gehouden. Er kan geboden worden op o.a. voetbalattributen, diners bij sterrenkoks en vele andere mooie items. Vanaf 18 December zijn de veilingitems al te bekijken op www.mulo.nl

De Zondag is voor jong en oud; De RUN For KiKa staat dan op de agenda. Om 13.00 uur gaan de allerjongste sportievelingen 1 of 3 km. rennen, waarbij ze gesponsord zijn door familie, vrienden of andere belangstellende. Om 14.00 uur nemen de oudere jeugd, volwassenen en overige lopers het stokje over en gaan zij 3 of 5 km. hardlopen waarbij zij uiteraard ook gesponsord zijn. Tijdens deze Run vindt er ook nog een loterij plaats waar aantrekkelijke prijzen mee te winnen zijn. Aansluitend begint de laatste kerst-inn in de kantine van MULO, onder de klanken van zanger Mark Elbers, de smaak van warme glühwein en de kerstsfeer in de kantine gaan we goed de winterstop in.

Ook is het mogelijk om op de zondag uw eigen MULO/KiKa -shirt bemachtigen. OP=OP. 1- €3,- 2- €5,- Ook deze opbrengst komt ten goede aan stichting KiKa.

MULO hecht veel waarde aan een maatschappelijke bijdrage aan de samenleving, dit KiKa-weekend is daar een belangrijk onderdeel van. Alle activiteiten in dit weekend zijn gratis te bezoeken voor iedereen, het sportpark van MULO is te vinden op Sportpark De Braak.

Please follow and like us:
error