Verkoopactie KWF

Op zaterdag 13 april wordt in de Bibliotheek in Helmond een speciale verkoopactie gehouden in het kader van de SamenLoop voor Hoop, KWF Kankerbestrijding. Een team van bibliotheekmedewerkers gaat in juni meedoen aan het wandelevenement op het HAC terrein in Stiphout en zorgt in de voorbereiding nu al voor de nodige actie om geld in te zamelen.

Op 13 april wordt van 11.00 – 15.00 uur in een stand in de hal van de Bibliotheek een keur aan (door bibliotheekmedewerkers) zelfgemaakte materialen verkocht waarbij de opbrengst volledig naar de SamenLoop voor Hoop in Helmond zal gaan.

Gehaakte vingerpoppetjes van kinderboekfiguren zoals Kikker, gehaakte boekenleggers, vilten dierenboekenleggers, boekenleggers met hartjes, met bloemetjes. Prijzen variëren van € 2,50 tot       € 8.- per stuk. Zolang de voorraad strekt. Ook zijn er kaarsenzakken te koop (€ 5.-) waarop een versiering of boodschap kan worden geschreven. Deze kaarsenzakken worden door het team van Bibliotheek Helmond – Peel op 29 juni ’s avonds op het parcours neergezet bij de indrukwekkende ‘kaarsenceremonie’. Ook mensen die niets kopen, mogen vanzelfsprekend een contante bijdrage in de collectebus in de kraam van de bibliotheek deponeren ten bate van KWF kankerbestrijding.

Met de actie in de Bibliotheek, hoopt het team van bibliotheekmedewerkers dat veel bezoekers hen zullen steunen. Want met de ziekte kanker hebben we allemaal te maken.                                             De bibliotheekmedewerkers van het team Helmond-Peel hebben als motto: ‘Alles voor het goede doel’ en werken hieraan dan ook volledig in hun vrije tijd mee.

Please follow and like us:
error