Samen beslissen

Op 18, 19 en 20 september organiseert het Elkerliek de ‘3-daagse Samen Beslissen’. We gaan graag met u in gesprek over wat Samen Beslissen inhoudt. Wat betekent het voor u, wat verwacht u van uw arts en wat zijn uw ervaringen? Tevens nodigen we u uit voor twee informatiebijeenkomsten over ‘3 goede vragen’ en ‘Wat er toe doet’.

Wanneer een behandelkeuze moet worden gemaakt, zijn er twee specialisten betrokken: de arts als medisch specialist en u, de patiënt, als persoonlijk specialist. Niemand weet beter dan u zelf wat belangrijk is in uw leven, wat u graag doet en wat u niet wilt missen. Het Elkerliek vindt dan ook dat patiënten pas bij hun behandeling betrokken zijn, als ze ook daadwerkelijk invloed hebben op de keuzes die gemaakt moeten worden. De arts beslist niet meer alleen, de patiënt heeft ook een stem!

Programma en aanmelden
In de centrale hal van het ziekenhuis in Helmond gaan we met u in gesprek en geven u informatie over Samen Beslissen, de Klantbeloften en het digitale patiëntenportaal Mijn Elkerliek. Wilt u ook weten hoe u uw gegevens in uw ziekenhuisdossier makkelijk kunt inzien? Loop dan gerust even binnen op 18, 19 of 20 september.
– Op woensdag 19 september bent u van 15.00 – 16.00 uur welkom bij de informatiebijeenkomst van Patiëntenfederatie Nederland over ‘3 goede vragen’.
– Op donderdag 20 september nodigen wij u van 19.30 – 20.30 uur uit voor de bijeenkomst ‘Wat er toe doet (in je leven)’ van de Harteraad.

Aanmelden via communicatie@elkerliek.nl stellen we op prijs, maar is niet noodzakelijk.
U bent van harte welkom! Voor locaties en meer informatie kijkt u op www.elkerliek.nl/samenbeslissen.

Please follow and like us:
error