Opening Voorjaarskermis.

TurbineVrijdagmiddag 25 maart om 17.00 uur wordt door wethouder Frans Stienen de Helmondse Voorjaarskermis officieel geopend. Dit zal plaatsvinden op het Ameideplein nabij de attractie Heroes (Fun House).

De kermis duurt tot en met zondag 3 april en staat opgesteld op en rond het Ameideplein, de Markt en de Watermolenwal. Op de Voorjaarskermis worden zo’n 50 attracties opgesteld. De vele attracties, vermaak- en verkoopzaken en eetgelegenheden ervoor dat jong en oud zich op een betaalbare manier naar hartenlust kunnen amuseren. De kinderzaken kosten in Helmond € 1,50 (10 ritten voor € 10,- )

 Nieuwe website/kermiskrant

Er is een geheel vernieuwde website www.helmondkermis.nl in de lucht. Op deze site staat alle informatie over de kermis zoals een overzicht van de attracties, de indeling van de kermis, het programma van dag tot dag en alle promotionele acties die er gehouden worden. Ook staat de digitale Kermiskrant met veel kortingsbonnen online.

 Kleur en fotowedstrijd

Voor kinderen is er een kleurplaat die is te downloaden van de website www.helmondkermis.nl. De gekleurde platen kunnen worden ingeleverd  bij de attractie kinderpolyp op de markt op vrijdag 25 maart tussen 16.30 – 18.30 uur. Elk kind ontvangt bij inlevering van de ingekleurde tekening een leuk kermisprijsje. Voor jongeren en volwassenen is er een fotowedstrijd via Facebook. De inzendtermijn sluit vandaag, 22 maart. Foto’s kunnen worden gemaild naar facebook.com/gemHelmond . De leukste kermisfoto’s worden beloond met mooie prijzen, zoals een dagje gratis kermis vieren.

 Kinderkermisloterij

In de kermiskrant staan tevens loten voor de Kinderkermisloterij. Kinderen van 0-16 jaar kunnen één lot per kind invullen en  inleveren op donderdag 31 maart tussen 18.00 en 20.00 uur bij de kiosk op de markt. Daar zal om 20.00 uur clown Desalles de prijzen trekken en uitreiken.

Please follow and like us:
error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *