Nieuwjaarsreceptie gemeente Helmond: iedereen welkom!

De afgelopen jaren organiseerde de gemeente Helmond een nieuwjaarsbijeenkomst in de vorm van een concert in het Speelhuis. Op maandag 6 januari 2020 organiseert de gemeente voor het eerst een nieuwjaarsreceptie waar geen toegangskaarten voor benodigd zijn. Kortom: iedereen is welkom.

In plaats van het Speelhuis verhuist de receptie naar buiten: het Speelhuisplein. Het plein zal worden omgetoverd tot een heus nieuwjaarsplein waar inwoners kunnen genieten van verschillende winterse versnaperingen zoals een oliebol, erwtensoep, glühwein en warme chocolademelk.

De nieuwjaarsbijeenkomst in oude setting zorgde voor een groot aantal teleurgestelde inwoners. De zaal van het Speelhuis biedt ruimte voor 434 personen en de kaarten waren binnen minuten vergeven. Op deze wijze zijn álle inwoners welkom.

Tijdens de avond zal de burgemeester een toespraak houden en zal de 25e Helmonder van het Jaar bekend worden gemaakt. Buiten dit programma om kan er worden genoten van livemuziek.

Om ervoor te zorgen dat de receptie onder alle weersomstandigheden kan doorgaan zal het Speelhuisplein worden overkapt en zijn er voldoende warmtebronnen aanwezig om bij op te warmen

25e Helmonder van het Jaar

Traditiegetrouw wordt tijdens de nieuwjaarsreceptie de Helmonder van het Jaar bekendgemaakt. Ditmaal voor de 25e keer! Vijfentwintig jaar geleden gaf de Rabobank de verkiezing van de Helmonder van het Jaar cadeau aan de gemeente Helmond ter ere van het 100 jarig bestaan van de Rabobank in Helmond. Een extra feestelijk tintje dus dit jaar. Benieuwd naar de genomineerden? Deze worden uiterlijk 9 december bekendgemaakt.

Please follow and like us:
error