Kerstpakket actie Stichting Lief

Ook dit jaar houdt Stichting LIEF voor alweer het 5e jaar een kerstpakketten actie.
Deze actie is bedoeld om mensen met een laag inkomen, eenzame ouderen en mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken een mooi pakket te kunnen aanbieden met de kerstdagen.

Na het grote succes van vorig jaar, waarbij ruim 300 pakketten konden worden uitgedeeld, wil Stichting LIEF het dit jaar nog groter aanpakken, maar dat gaat niet zonder uw hulp! In het weekend van 14, 15 en 16 december staan de vrijwilligers van Stichting LIEF bij Jan Linders in de Hoofdstraat in Mierlo-Hout en bij Albert Heijn in Deurne, om spullen in te zamelen om in de pakketten te doen.
Deze vrijwilligers staan dan voor u klaar om u te vertellen welke producten hiervoor hard nodig zijn. In deze winkels zijn ook eilandjes ingericht met verschillende producten, hiervan kunt u 1 of meerdere producten naar eigen wens pakken, afrekenen en buiten afgeven aan de vrijwilligers.

U kunt ook nog op een ander manier helpen. Het is bij veel werkgevers een traditie rondom de kerstdagen, u krijgt een grote doos vol met allerlei etenswaren en andere producten. Natuurlijk bent u daar blij mee, u heeft het tenslotte gekregen. Toch zitten er meestal dingen in zo’n pakket, die u jaren later weer in de kast tegenkomt, niet gebruikt hebt en die inmiddels over de datum zijn. Eigenlijk wist u meteen al dat u het niet zou gaan gebruiken, maar weggooien, dat gaat ook weer te ver. Herkenbaar? Doe het dan dit jaar anders, lever deze producten uit uw eigen kerstpakket in bij de vrijwilligers op de inzamelplekken of in de winkel van Stichting LIEF, aan de Calsstraat 2 in Helmond.

De Stichting is voornamelijk op zoek naar houdbare producten, heeft u iets in uw kasten staan waar u zelf niets mee doet en waarvan de houdbaarheidsdatum nog ruim voldoende is, dan zijn zulke producten van harte welkom. Helpt u dit jaar ook mee?

Please follow and like us: