Inwoners Helmond jagen op miljoenen in Miljoenenjacht

Helmond voor de vierde keer vertegenwoordigd in de studio

Vijftig inwoners van Helmond uit postcodegebied 5707 strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of de inwoners van Helmond daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 6 oktober vanaf 20.00 uur te zien bij SBS6. 

Tahnee (45) is één van de gelukkige studioplaatswinnaars en vertelt: “We zijn goed voorbereid. Mocht ik uiteindelijk de keuze krijgen om de finale te spelen, dan hangt het er vanaf hoeveel finalisten er al zijn. Als alleen de laatste plek nog over is, dan ga ik zeker weten voor de inhoud van een grote koffer. Ik heb nog niet gefantaseerd over een grote prijs: alles is mooi meegenomen. Ik zou het al fantastisch vinden om een reisje met zakgeld te winnen. Aan een grotere geldsom durf ik me in mijn dromen nog niet te wagen, maar je weet maar nooit.”

Helmond voor de vierde keer vertegenwoordigd in de studio
Dit is al de vierde keer dat inwoners van Helmond in de studio van Postcode Loterij Miljoenenjacht vertegenwoordigd zijn. In het voorjaar van 2018 waren postcodegebieden 5706 en 5703 aanwezig. Toen zijn er geen grote prijzen gewonnen. In het voorjaar van 2019 zaten inwoners van postcodegebied 5707 in de studio. Toen won Hendrik een nieuwe auto en ging Harold er met 26.000 euro vandoor. Of de Helmonders uit postcodegebied 5707 wéér zoveel geluk hebben, is zondag 6 oktober om 20.00 uur bij SBS6 te zien.

Kans op geldprijzen tot wel 5 miljoen euro
De vijftig inwoners van Helmond zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro. 

De uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ met daarin de inwoners van Helmond is zondag 6 oktober van 20.00-21.30 uur bij SBS6 te zien. 

Please follow and like us:
error