Helmondse sportaanbieders openen hun deuren!

Stap op de fiets op 8 september

Ontdek jouw sport!

Dit jaar organiseert Jibb+ op zondag 8 september van 10.00 tot 14.00 uur de ‘Start van het Sportseizoen’ in Helmond. Op deze dag zetten ruim dertig Helmondse clubs hun deuren open om geïnteresseerden hartelijk te ontvangen. Op de Fietsroutekaart van Jibb+ staat het overzicht wat er te doen is en zie je voor welke leeftijd de sportaanbieder iets aanbiedt. Zo kun je met het hele gezin sfeer gaan proeven bij vele sportaanbieders in Helmond! De Fietsroutekaart is verspreid onder alle basisschoolleerlingen en ligt op verschillende locaties in Helmond.

Sportief op pad

De toegang bij de clubs, die meedoen aan de Fietsroute, is gratis en inschrijven is niet nodig. Ga dus alleen, samen met een vriend/vriendin of met het hele gezin, op de fiets sfeer proeven bij de vele sportaanbieders in Helmond. Doe je sportkleding aan, want veel sportaanbieders geven clinics voor verschillende leeftijden op deze dag. Bekijk het volledige programma en de tijden op www.jibbplus.nl. En ook na 8 september is het mogelijk om een sport uit te proberen. Vanaf maandag 9 september opent de inschrijving voor open trainingen en lessen van vele aanbieders in Helmond via www.sportencultuurhelmond.nl. Dus grijp je kans en ontdek jouw sport!

September Sportmaand

De hele maand september zit bomvol met gave, mooie en uitdagende sportactiviteiten. Denk aan de Braverun op 15 september, Urban Matterz op 21 en 22 september en de eerste editie van de Triathlon Brabant bij Berkendonk op 29 september. Maar er is nog veel meer! Kijk op www.jibbplus.nl voor alle sportactiviteiten in september en voor meer informatie.

Please follow and like us:
error