Helmond waardeert zijn vrijwilligers elk jaar

Helmond waardeert zijn vrijwilligers elk jaar op en rond de dag van de vrijwilliger, 7 december.
Ook in 2019 zal LEVgroep in opdracht van de Gemeente alle vrijwilligers in het zonnetje zetten.

De vrijwilligers van Helmond zijn de sterren van 0492. Heeft u bij u in de buurt afgelopen jaar een ster op de grond met de tekst ‘vrijwilligers bedankt’ gezien? Dit jaar komen alle sterren samen in het centrum. De Kiosk op de Markt wordt vanaf 6 december omgetoverd zodat alle mensen zien dat vrijwilligerswerk gewaardeerd wordt.
Ook zijn daar 10 verhalen van vrijwilligers uit Helmond te lezen. Gewone mensen zoals jij die vrijwilligerswerk doen. Wat is hun drijfveer en wat geven zij als tip? Je kunt het allemaal lezen door de qr-code in de Kiosk te scannen vanaf 6 december.

Op 6 december zullen de mensen achter de verhalen vanaf 15.00 uur in de Kiosk zijn. Zij krijgen hier hun waardering van een vertegenwoordiger van de gemeente en van LEVgroep. Iedereen is van harte welkom om hier bij te zijn en op het vrijwilligerswerk met ons te proosten met warme chocolademelk en sterrenkoekjes.

Naast deze actie in de stad die iedereen kan zien, is er ook de mogelijkheid om als vrijwilligersorganisatie of bewonersinitiatief, de eigen vrijwilligers een attentie te geven. Er zijn duizenden attenties beschikbaar. Ook dit jaar is hier door veel organisaties gebruik van gemaakt. Er zijn ruim 140 organisaties die hun vrijwilliger via deze actie kunnen bedanken. Zit jij hier niet bij? Vergeet dan niet dat bedanken altijd kan!

Ophalen van de attenties is op vrijdag 6 december tussen 16.30 uur en 18.30 uur op drie verschillende locaties in Helmond. Voor vragen kun je contact opnemen met vrijwilligerswerkhelmond@levgroep.nl of bel: 0492 59 89 89.

Please follow and like us:
error