Grote metamorfose voor Albert Heijn Helmond Brouwhuis

In vernieuwde winkel nog meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten

Helmond, 20 november 2019 – Albert Heijn in het Helmondse winkelcentrum Brouwhorst sluit zaterdag 30 november om 17:00 uur tijdelijk de deuren. De winkel wordt ingrijpend verbouwd en krijgt het allernieuwste concept van Albert Heijn. In de vernieuwde supermarkt ligt de nadruk nog meer op vers, lekker en gezond eten. Het afrekenen gaat sneller verlopen door middel van zelfscan. De feestelijke heropening is op woensdag 11 december om 11:00 uur.

“Klanten merken nu nog niets van de verbouwing, maar de voorbereidingen zijn in volle gang. Zo worden de medewerkers al opgeleid tot ‘master in vers’. Hierdoor krijgen klanten straks in de vernieuwde winkel nog betere informatie over verse producten, van bewaartips tot advies over de lekkerste borrelplank”, vertelt supermarktmanager Johan Cleophas. De aftrap van dit trainingstraject vond plaats in een speciale verstruck die onlangs in de Helmondse wijk Brouwhuis stond geparkeerd.

Kom langs!

Johan Cleophas en al zijn medewerkers nodigen iedereen uit om de heropening op woensdag 11 december mee te maken. Dan zijn er ook leuke activiteiten en winacties. De metamorfose van Albert Heijn Brouwhuis maakt onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land worden dit jaar zo’n 120 winkels omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept. Tijdens de sluitingsperiode van de supermarkt in Brouwhuis zijn klanten welkom bij Albert Heijn XL in Helmond. Deze winkel is geschikt gemaakt om de extra drukte goed op te vangen.

Please follow and like us:
error