Genomineerden Senzer Award 2018 bekend

De genomineerden voor de Senzer Award 2018 zijn bekend. Uit meer dan 15 inzendingen heeft een vakjury in totaal zes bedrijven voor twee categorieën geselecteerd. De award prijst ondernemers in de regio Helmond-De Peel die op vernieuwende wijze omgaan met werkgelegenheid en de arbeidsmarkt. De Awards worden op 16 november uitgereikt tijdens de Dag van de Ondernemer-bijeenkomst op de Automotive Campus.

De drie genomineerden in de eerste categorie ‘Kleine bedrijven (tot 50 werknemers)’ zijn Alumero Finex Extrusions B.V. uit Helmond, HEMA Deurne en Mierlo, en Kleurrijk Talent, werkzaam in Noordoost-Brabant en daarbuiten.

In de categorie ‘Middelgrote tot grote bedrijven (vanaf 50 werknemers) zijn Manders Totaal uit Helmond, Albert Heijn Mierlo en Hendriks Hoteldiensten B.V., werkzaam in de regio’s Geldrop en Eindhoven, kanshebbers voor de genoemde award.

Dag van de Ondernemer

Benieuwd welke ondernemers de Senzer Award uitgereikt krijgen? Tijdens de Dag van de Ondernemer op 16 november 2018 presenteren de genomineerde bedrijven hun innovatie en vernieuwing op het gebied van de arbeidsmarkt en de werkgelegenheid. De aanwezigen bepalen vervolgens wie er met de felbegeerde trofee naar huis gaat.

Succesvol ondernemen

Onder de bezielende leiding van dagvoorzitter John van der Sanden biedt de ‘Dag van de Ondernemer’ op 16 november 2018 een programma waarin ondernemers én ondernemen in de regio Helmond-De Peel in de schijnwerpers staan. Een middag waarin ontmoeten en inspireren centraal staan. Dat gebeurt onder meer met de zakenvrouw van het jaar 2018,  Aukje Kuypers. Zij belicht het onderwerp ‘Ondernemen in een circulaire omgeving’. Daarnaast zorgt presentatieduo Rob Urgert en Joep van Deudekom voor de nodige inspiratie. Zij zijn bekend van populairwetenschappelijke tv-programma’s als Onder de tram, Tussen de Oren en De Kwis en samen schreven zij ook ‘Hoe word ik succesvoller dan mijn collega’s?’

Wanneer en waar?

Datum:                vrijdag 16 november 2018

Tijdstip:               van 15.00 tot 17.30 met aansluitende borrel

Locatie:                TNO-hal op de Automotive Campus

Adres:                  Automotive Campus 30, 5708 JZ Helmond

Aanmelden

Ondernemers zijn van harte welkom. Aanmelding kan tot 1 november a.s. via www.senzer.nl/dvdo. Deelname is gratis.

Please follow and like us: