Geen Festival Impact in 2016!

impact_mainDit schrijft de organisatie van Impact:

Ja, je leest het goed. De organisatie van Festival Impact heeft jammer genoeg moeten besluiten dat er na 10 prachtige edities dit jaar geen Festival Impact zal zijn. Na onze tiende editie in 2015 hebben we moeten concluderen dat het voor ons als vrijwilligersorganisatie niet langer mogelijk is om ons festival zelfstandig te organiseren op een manier waar wij zelf 100% achter staan. Het financiële risico wordt te groot.

In het najaar van 2015 zijn we daarom in gesprek gegaan met de Cacaofabriek over een mogelijke samenwerking. En hoewel beide partijen hier heel positief zijn ingestapt, heeft de cacaofabriek zich in maart uiteindelijk terug moeten trekken omdat zij het financiële risico bij nader inzien toch te groot vonden. Daarnaast zien we ons binnen het vergunningentraject geconfronteerd worden met een ondoorzichtig en onvoorspelbaar beleid, een toegenomen regeldruk en strengere eisen waardoor we elk jaar en vaak op het laatste moment voor verrassingen en extra kosten zijn komen te staan.

We hebben daarom besloten om dit jaar over te slaan en deze tijd te gebruiken om ons te herpakken als organisatie en onze mogelijkheden te onderzoeken om in 2017 een vernieuwde editie van Festival Impact neer te kunnen zetten. Waarbij we natuurlijk weer op jullie steun hopen te kunnen rekenen, want dat is waar wij het als vrijwilligers natuurlijk allemaal voor doen!

Please follow and like us:
error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *