20.44Helmond

vrijdag, 29 mei 2020

Socialmedia

Socialmedia

  • Home
  • /
  • /
  • ZANGGROEP PABO VIERT 50-JARIG JUBILEUM MET REÜNIE
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

ZANGGROEP PABO VIERT 50-JARIG JUBILEUM MET REÜNIE

20 april 2019 | 20:30

ZANGGROEP PABO VIERT 50-JARIG JUBILEUM MET REÜNIE

Zanggroep Pabo bestaat 50 jaar en dat gaat gevierd worden met een grootse reünie en feestavond. De zanggroep werd op 17 april 1969, onder de naam Jongerenkoor Pabo, opgericht in de wijk Pronto in Helmond-Oost. Veel jongeren uit die wijk zongen bij dit koor of maakten deel uit van de band. In de loop der jaren kwamen er steeds meer leden van buiten de wijk en inmiddels is het koor uitgegroeid tot een allround Zanggroep met bekendheid in heel Zuidoost Brabant en daarbuiten.

Ben jij één van die leden die ooit deel uitmaakte van deze enthousiaste vereniging? Denk jij nog wel eens terug aan je zangmaatjes van toen en die leuke tijd bij Pabo? Dan is dit de kans om samen herinneringen op te halen. We doen dit met een hapje, drankje, muziek en heel veel leuke mensen. Je bent van harte uitgenodigd om met de leden van nu, vrienden van toen te ontmoeten.

Hoe meer mensen we bereiken, hoe meer er komen, hoe gezelliger het wordt. Dus heb jij nog contact met iemand die in de afgelopen 50 jaar een connectie had met Zanggroep Pabo? Zegt het voort. We hopen op een grote opkomst, zodat we er samen een mooi feest van kunnen maken. Want 50 jaar Pabo, dat mag gevierd worden!

Schrijf je in voor de reünie op zaterdag 20 april 2019! Mail naar 50jaar@zanggroeppabo.nl o.v.v. je naam, het aantal introducees en je contactgegevens. De reünie wordt gehouden in het Verenigingsgebouw van Zangroep Pabo, Kanaaldijk N.W. 27b (ingang Oude Huys) in Helmond, vanaf 20.30 uur. Info vind je op de website www.zanggroeppabo.nl en op de Facebookpagina van Zanggroep Pabo www.facebook.com/zgpabo.

Please follow and like us:
error

Gegevens

Datum:
20 april 2019
Tijd:
20:30
Facebook
Twitter
LinkedIn