22.2Helmond

woensdag, 3 juni 2020

Socialmedia

Socialmedia

  • Home
  • /
  • /
  • Workshop “De kracht van positief denken”
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Workshop “De kracht van positief denken”

28 maart 2019 | 09:30 - 12:00

Workshop “De kracht van positief denken”

HELMOND – Op donderdag 28 maart helpt persoonlijke ontwikkel-coach Selma van Noije werkzoekenden bij het krijgen en behouden van positieve gedachten tijdens een belangrijk sollicitatiegesprek. De workshop voor werkzoekenden wordt in Helmond georganiseerd door Kim Neervens, eventmanager bij DeBroekriem.

De workshop “de kracht van positief denken” is een interactieve sessie waar werkzoekenden uitgedaagd worden negatieve, belemmerende gedachten om te buigen in positieve gedachten. Dit leidt tot meer zelfvertrouwen, wat de slagingskans in een gesprek veel groter maakt. Selma’s missie ‘mensen helpen om meer vanuit hun hart te leven’ sluit volledig aan bij deze workshop. Met deze workshop hoopt ze werkzoekenden meer vertrouwen te geven, waardoor zij doelen bereiken en gaan doen waar ze blij van worden.

Locatie en aanmelden

De workshop “De kracht van positief denken” vindt plaats op donderdag 28 maart van 09:30 tot 12:00 in Wijkhuis Westwijzer te Helmond. Deelname is gratis, maar aanmelding is een vereiste. Dit kan via https://www.debroekriem.nl/event/de-kracht-van-positief-denken-2/

 

Over DeBroekriem

DeBroekriem is een landelijk activiteitenplatform voor en door werkzoekenden. In-between-jobbers organiseren inspirerende meet-ups en workshops voor werkzoekenden. Deelnemers werken actief aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk en ontmoeten collega-baanzoekers.

Please follow and like us:
error

Gegevens

Datum:
28 maart 2019
Tijd:
09:30 - 12:00
Facebook
Twitter
LinkedIn