20.44Helmond

vrijdag, 29 mei 2020

Socialmedia

Socialmedia

  • Home
  • /
  • /
  • ‘Wat kan voeding betekenen bij dementie?
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

‘Wat kan voeding betekenen bij dementie?

21 maart 2019 | 19:30

‘Wat kan voeding betekenen bij dementie? ‘

Voeding heb je letterlijk nodig om in leven te blijven. Maar voeding kan nog zoveel meer betekenen! Hoe kan eten bijdragen aan een dagstructuur, aan meer bewegen, het hebben van contacten, langer zelfstandig blijven en een gelukkiger leven? Op donderdag 21 maart is Phyllis den Brok te gast in het Alzheimer café in Helmond, zij is schrijfster van het boek “meer eten minder zorg”. Zij zal dieper ingaan op wat eten en drinken kan bijdragen aan de zelfstandigheid van mensen met dementie.

Ben je benieuwd naar dit thema of heb je andere vragen over dementie? Wil je contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, mantelzorgers of gewoon kennis maken in een ongedwongen sfeer?

Wees dan welkom op donderdag 21 maart a.s. in het Alzheimer Café in Helmond.

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor iedereen die met dementie, in welke vorm dan ook, te maken heeft. In een ongedwongen sfeer kunt u lotgenoten ontmoeten, informatie krijgen en ervaringen delen. Elke derde donderdagavond van de maand in Zorginstelling Alphonsus, Hoofdstraat 176, Mierlo-Hout in Helmond.

Als u een bezoek wilt brengen aan het Alzheimer Café kunt u op 21 maart zonder aanmelding vooraf langskomen. De entree is gratis. Vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom voor een kopje koffie of thee, het programma start om 19.30 uur. Na de inleiding is er tijd voor een drankje. Daarna kunt u vragen stellen en in discussie gaan. Rond 21.00 uur, na de afsluiting, is er gelegenheid om nog iets te drinken en na te praten. Het Alzheimer Café sluit om 21.30 uur.

Het Alzheimer Café is bedoeld voor de inwoners van Aarle-Rixtel, Bakel, Beek en Donk, Brouwhuis, Elsendorp, Gemert, Handel, Helenaveen, Helmond, Lierop, Lieshout,  Mariahout, Mierlo, Mierlo-Hout, Mortel,  Ommel, Rips en Stiphout.

Als u vooraf vragen heeft kunt u contact opnemen met Lies van Houtem, Stichting LEV groep Leven & Verbinden, telefoon 0492 – 59 89 89 (tijdens kantooruren).

Please follow and like us:
error

Gegevens

Datum:
21 maart 2019
Tijd:
19:30
Facebook
Twitter
LinkedIn