3.68Helmond

vrijdag, 13 december 2019

Socialmedia

Socialmedia

header image
  • Home
  • /
  • /
  • Training ‘Leuk ouder worden’
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Training ‘Leuk ouder worden’

28 februari | 09:30 - 12:30

Wanneer je ouder wordt, verandert je leven. Je verliest mensen uit je omgeving, soms ontbreekt een zinvolle dagbesteding en je gezondheid laat je wat vaker in de steek. Door dit soort veranderingen kun je je best eens eenzaam gaan voelen. Leren met LEV biedt in februari de groepstraining ‘Leuk ouder worden’ aan. Wil je beter leren omgaan met veranderingen in je leven? Doe dan samen met andere ouderen mee en schrijf je in.

Tijdens de training doe je allerlei oefeningen en krijg je inzicht in hoe eenzaamheid ontstaat en wat je er aan kunt doen. We gaan samen aan de slag om op een leuke manier oud te worden!

De training start op donderdag 28 februari en bestaat uit acht bijeenkomsten van 9.30 tot 12.30 uur die om de week worden gegeven in het Centraal kantoor van LEV groep, Penningstraat 55 in Helmond. Aan de training zijn geen kosten verbonden.

Meedoen?
Opgeven kan via www.lerenmetlev.nl (zinzicht) of neem contact op met Ineke Folgerts, 06-34164890, Ineke.folgerts@levgroep.nl of Saske van Engeland, 06-14871215, saske.vanengeland@levgroep.nl.

Op www.lerenmetlev.nl vind je meer trainingen voor inwoners, vrijwilligers en beroepskrachten.

Please follow and like us:
error

Gegevens

Datum:
28 februari
Tijd:
09:30 - 12:30
Evenement Categorie:
Facebook
Twitter
LinkedIn