5.41Helmond

zaterdag, 14 december 2019

Socialmedia

Socialmedia

header image
  • Home
  • /
  • /
  • Time Out, live bij Omroep Helmond
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Time Out, live bij Omroep Helmond

19 februari | 21:30 - 23:00

Dinsdag 19 februari treedt de groep Time Out  op in grote zaal van de Cacaofabriek, waar een live opname gemaakt wordt voor Tegen de Stroom In, het wekelijkse cultuurprogramma van Omroep Helmond.  Aanvang van het concert: 21.30 uur; toegang gratis.

Time-out is een ensemble van mensen die momenteel studeren aan de Fontys Academy of Music and Performance Arts (AMPA) in Tilburg.

Het ensemble is opgesplitst in twee delen.

Een deel speelt standaard jazzrepertoire in nieuwe arrangementen. Maar maak je geen zorgen, het zal zeker swingen en misschien zelfs noden tot dansen.

Het eerste deel kent de volgende bezetting:

Thom Ritter (zang)
Naomi Bimbergen (zang)
Rik van der Made (saxofoon)
Mattia Matranga (bas)
Jorrit Romme (drums)
Sander de Nood (gitaar)

Het tweede deel is moderner. Het speelt repetoire van Kenny Wheeler, Gary Peacock en Wolfgang Muthspiel. Deze muziek varieert van rustige soundscapes tot zeer groovy beats.
Het tweede deel kent de volgende bezetting:

Pau li Liem (zang)
Sun Hee Lee (piano)
Sander de Nood (gitaar)
Mattia Matranga (bas)
Jorrit Romme (drums)

Het concert op 19 februari, dat deel uitmaakt van de reeks ‘Tegen de Stroom In Sessies’,  zal ruim een uur duren en het eerste deel wordt live uitgezonden in het wekelijkse cultuurprogramma van Omroep Helmond Tegen de Stroom In. Publiek kan het concert gratis bijwonen. Uw aanwezigheid wordt door de muzikanten bijzonder op prijs gesteld. Graag tot dinsdag 19 februari, 21.30 uur in grote zaal van de Cacaofabriek.

Samenwerking AMPA, Omroep Helmond en Cacaofabriek
In het lopende seizoen 2018/2019 zal een viertal nieuwe ensembles van AMPA, Academy for Music and Performing Arts, (voorheen Fontys Conservatorium Tilburg) een Tegen de Stroom In Sessie voor Omroep Helmond in de Cacaofabriek verzorgen.

Hiermee wordt Omroep Helmond/Cacaofabriek één van de vaste speelplekken voor de ensembles van AMPA, naast Paradox in Tilburg, Willem Twee in Den Bosch en De Kring in Roosendaal. Wij verheugen ons op de samenwerking met AMPA en hopen zo onze luisteraars nieuwe en spannende muziek te kunnen presenteren in een live setting.

En voor de muzikanten is het een nieuwe leerervaring: een live radio concert. Alles moet goed gaan!

Wij geloven in deze jonge muzikanten. Zij verdienen onze en uw ondersteuning en support. Komt dus kijken en luisteren naar de talenten van nu en sterren van straks.

Please follow and like us:
error

Gegevens

Datum:
19 februari
Tijd:
21:30 - 23:00
Evenement Categorie:
Facebook
Twitter
LinkedIn