23.62Helmond

woensdag, 17 juli 2019

Socialmedia

Socialmedia

header image
  • Home
  • /
  • /
  • Rozen zonder bestrijdingsmiddelen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Rozen zonder bestrijdingsmiddelen

18 september 2018 | 08:00 - 17:00

Dinsdag 18 september: “Gezonde rozen zonder bestrijdingsmiddelen” door Jan Thielen.

Rozen worden vaak gezien als mooie, maar ook lastige planten. Luizen, schimmels, roest en dan natuurlijk alle “geheimen” van het snoeien zorgen ervoor dat veel tuiniers afzien van de aanplant van rozen in de tuin. Al deze onderwerpen komen aan bod tijdens de lezing door Jan Thielen, afkomstig uit Lottum.

Dhr. Thielen is al jaren werkzaam op het gebied van heesters, eerst als tuinmedewerker, daarna als keurmeester en later als senior keurmeester met als specialisatie tuinrozen. Daarnaast is hij actief bij de stichting Rozenfestival Lottum en mede-initiatiefnemer en bestuurslid van De Rozenhof, het enige rosarium in Nederland waar tuinrozen groeien en bloeien zonder gewasbescherming. Hierover komt hij meer vertellen tijdens zijn lezing en hopelijk kunt u dan volgend jaar ook genieten van gezonde, rijk bloeiende rozen zonder problemen.

De lezing op dinsdag 18 september begint om 20.00 uur en vindt plaats in de werkruimte bij Ria van Mierlo, Medevoort 9a te Helmond.
De entree is gratis voor leden van Groei & Bloei, niet-leden betalen € 3,- entree. Koffie en thee kosten € 1,- per kopje.

Please follow and like us:
error

Gegevens

Datum:
18 september 2018
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Facebook
Twitter
LinkedIn