1.25Helmond

dinsdag, 31 maart 2020

Socialmedia

Socialmedia

header image
  • Home
  • /
  • /
  • RED DE WERELD MET EEN DATE
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

RED DE WERELD MET EEN DATE

5 oktober 2017 | 19:00 - 21:00

Do-good platform Helmond voor Elkaar daagt iedereen uit om op 5 oktober met een date iets goeds te doen. Door je date-night te doneren aan iets goeds heb je gegarandeerd een originele date én maak je iemand happy. Het platform, dat vrijwilligers en mensen die wel wat hulp kunnen gebruiken verbindt, hoopt zo meer mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met vrijwilligerswerk.

Eigenlijk is Helmond voor Elkaar een soort datingsite, maar dan voor mensen die iets goeds voor de wereld willen doen. Daten met een doel dus. Omdat een eerste keer vrijwilligerswerk net zo spannend kan zijn als een eerste date én omdat je aan beide niet altijd meteen vast wil zitten.

Vrijwilligersmarkt: Daten met een doel – Dag!

Zoveel mogelijk mensen zullen als date iets goeds voor een ander gaan doen. Wij roepen alle Helmonders op om mee te doen en ook hun netwerk uit te dagen!. Op date kan natuurlijk met een nieuwe vlam of doorgewinterde liefde maar je kunt ook gewoon een vriendinnendate doneren of tijd met je familie.

Van de hond van een zieke dame uitlaten tot helpen bij een evenement. Hoe de ‘date’ ook uitpakt, het is sowieso een unieke date en je redt er meteen een beetje de wereld mee, win-win dus. Het is ook meteen een goede test of iemand een goed partner zou zijn: als je de wereld niet een beetje wil redden met één date dan ben je per definitie niet geschikt.

Meedoen?

Kom ook naar de ‘Vrijwilligersmarkt: Daten met een doel – Dag’ op 5 oktober vanaf 19.00 uur bij ROC ter AA, keizerin marialaan in Helmond en laat je inspireren! Daarnaast kunnen mensen laten zien dat zij doing-good belangrijk vinden door de Facebook pagina te liken of anderen uit te dagen. Op social media zullen de dates te volgen zijn met  #datenmeteendoel

Please follow and like us:
error

Gegevens

Datum:
5 oktober 2017
Tijd:
19:00 - 21:00
Evenement Categorie:

Locatie

ROC ter AA
Keizerin Marialaan
Helmond,
+ Google Maps
Facebook
Twitter
LinkedIn