4.46Helmond

vrijdag, 13 december 2019

Socialmedia

Socialmedia

header image
  • Home
  • /
  • /
  • open dag van provinciehuis in ‘s-Hertogenbosch
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

open dag van provinciehuis in ‘s-Hertogenbosch

16 maart | 13:00 - 20:00

16 maart open dag van provinciehuis in ‘s-Hertogenbosch

Op zaterdag 16 maart opent het provinciehuis in ‘s-Hertogenbosch van 13.00 tot 20.00 uur de deuren voor alle Brabanders tijdens een open dag. Deze open dag staat geheel in het teken van de Provinciale Statenverkiezingen op 20 maart. Op het verkiezingsplein kunnen bezoekers in gesprek gaan met alle lijsttrekkers van de politieke partijen. Om 16.00 uur start het slotdebat rondom de Statenverkiezingen van Omroep Brabant, live vanuit het Provinciehuis. Er zijn een beperkt aantal plaatsen.

Uiteraard is het tijdens de open dag ook mogelijk om te genieten van het uitzicht op de 23e verdieping, te struinen door de bunkers uit de tijd van de Koude Oorlog of een kijkje te nemen in het hart van de politiek: de Statenzaal. Kinderen kunnen in het kinderdorp lekker knutselen en spelen of met proefjes experimenteren in de meetwagens van de provincie.

Verkiezingen
Vanwege het 75e bevrijdingsjaar staan er op het plein voor het provinciehuis enkele oude voertuigen. Met oog op de verkiezingen kunnen bezoekers ook de stickerstemwijzer doen of meedoen aan de Brabantquiz met Christel de Laat om hun kennis van Brabant te testen. Meer informatie over de open dag en het programma is te vinden op www.brabant.nl/opendag

Please follow and like us:
error

Gegevens

Datum:
16 maart
Tijd:
13:00 - 20:00
Facebook
Twitter
LinkedIn