3.48Helmond

donderdag, 12 december 2019

Socialmedia

Socialmedia

header image
  • Home
  • /
  • /
  • Nederland digitaliseert. De Bibliotheek helpt!
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Nederland digitaliseert. De Bibliotheek helpt!

14 februari | 10:15 - 12:00

Niet iedereen is in staat om digitaal te communiceren met de overheid. Toch werkt de overheid er hard aan om het contact met de burgers steeds meer digitaal te laten verlopen. Mensen die hierbij hulp willen, kunnen terecht in de Bibliotheek. De Bibliotheek biedt de cursus digisterker, om te leren omgaan met de digitale overheid.

Cursus Digisterker

Voor wie extra hulp wil bij het leren werken met de digitale overheid heeft de Bibliotheek de gratis cursus Digisterker. Onderwerpen zijn onder meer: een DigiD aanvragen en gebruiken, informatie zoeken op overheidswebsites en bijvoorbeeld Mijn toeslagen en MijnOverheid. Na deze cursus kunnen mensen zelfstandig gebruik maken van de online dienstverlening van bijvoorbeeld de gemeente, UWV en Belastingdienst.

De cursus Digisterker start op donderdag 14 februari om 10.15 uur in Bibliotheek Helmond, Watermolenwal. Het zijn 3 lessen van 2 uur, les 2 is op 28 februari, les 3 op 14 maart.
Meer informatie en aanmelden via www.bibliotheekhelmondpeel.nl/activiteiten.  In 2019 wordt de cursus Digisterker vaker georganiseerd. Dus als deze data nu niet uitkomen, meldt u dan toch gerust bij de Bibliotheek.

Please follow and like us:
error

Gegevens

Datum:
14 februari
Tijd:
10:15 - 12:00
Evenement Categorie:
Facebook
Twitter
LinkedIn