5.19Helmond

woensdag, 11 december 2019

Socialmedia

Socialmedia

header image
  • Home
  • /
  • /
  • LENTE – CONCERT    
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

LENTE – CONCERT    

24 maart | 14:30 - 17:00

LENTE – CONCERT          24 maart  2019          Pauluskerk – 14.30 uur

 

Op 24 maart 2019 a.s. verzorgt   Helmonds Slavisch Koor het jaarlijkse Lenteconcert in de Pauluskerk te Helmond. Vol overtuiging en met passie brengt het koor in  harmonieuze samenzang  liederen uit de Slavische landen waarbij enkele passende solo’s niet zullen ontbreken.

Zoals altijd heeft het koor gasten uitgenodigd waarmee  een gevarieerd en boeiend programma is samengesteld. Dit jaar betreft het een aantal jonge zangers en zangeressen die zich allemaal specialiseren in musical-liederen ; zowel uit de klassieke als hedendaagse musicals. Vol verve willen ze de aanwezigen laten genieten van hun talenten die ze op de verschillende conservatoria in Nederland en België ontwikkelen.

Nina van de Weijer, Bob van de Weijdeven, Imahni Tsolakis, Arjan Rijgersberg en Belle van der Pijl zullen voor  het publiek  klassiekers uit de West-side Story als ook liederen uit Mama-mia  vol overgave uitvoeren.

Het programma bestaat uit vier onderdelen waarin het Slavisch Koor en de musical-sterren afwisselend om uw aandacht vragen .

Helmonds Slavisch Koor , onder leiding van Antoine van Wanrooy, brengt de aanwezigen in vervoering  met gezangen uit de Russisch-Orthodoxe liturgie en met Slavische volksmuziek waarin  emoties van alledag zoals liefde, verdriet en humor ten gehore worden gebracht.  Hierbij worden ze op de juiste momenten begeleid door de dirigent die spelend op zijn accordeon de gevoelige snaar in de liederen onderstreept.

De entree is gratis.

Please follow and like us:
error

Gegevens

Datum:
24 maart
Tijd:
14:30 - 17:00
Facebook
Twitter
LinkedIn