7.52Helmond

dinsdag, 19 maart 2019

Socialmedia

Socialmedia

header image
  • Home
  • /
  • /
  • Kunstlokaal 42: Het Brute Nationaal Geluk
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kunstlokaal 42: Het Brute Nationaal Geluk

16 januari | 21:00 - 22:30

De zesenzestigste editie van Kunstlokaal42 staat geheel in het teken van ‘Het Brute Nationaal Geluk’. Het Brute Nationaal Geluk bestaat uit de schrijver Mathijs Duyck, illustrator Jelle Meys, muzikant Pieter Servranckx en voormalig Eindhovens stadsdichter Arnoud Rigter. Het is een Vlaams-Nederlandse samenwerking, mogelijk gemaakt door Grensverleggers, regeling ter ondersteuning van culturele samen-werkingen tussen partijen in Vlaanderen, de Provincie Noord-Brabant, de Provincie Limburg en de Provincie Zeeland.

De voorstelling duurt ongeveer een uur.

Het belooft woensdag 16 januari een boeiende avond te worden.  En zoals altijd is er na afloop ruimte voor vragen en discussie. Een kunnen we proosten op veel geluk in het nieuwe jaar.

Mathijs Duyck (1987) is schrijver. Zijn eerste roman, ‘Woensdag’, verscheen in 2016 bij Manteau. Jelle Meys (1986) is illustrator en graficus. Hij maakte met Mathijs het boek ‘De gelukszoekers’. Pieter Servranckx (1987) is muzikant en staat sinds jaren met Jelle en Mathijs op podium. Arnoud Rigter (1978) is dichter en publiceerde een aantal multidisciplinaire dichtbundels.

Please follow and like us:

Gegevens

Datum:
16 januari
Tijd:
21:00 - 22:30
Evenement Categorie:
Facebook
Twitter
LinkedIn