20.44Helmond

vrijdag, 29 mei 2020

Socialmedia

Socialmedia

  • Home
  • /
  • /
  • Inloopmiddag St. Vrienden Stadstuin Helmond
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Inloopmiddag St. Vrienden Stadstuin Helmond

24 maart 2019 | 14:00 - 17:00

Inloopmiddag 24 maart bij St. Vrienden Stadstuin Helmond

 

Stichting Vrienden Stadstuin Helmond houdt een open inloopmiddag  op zondag  24 maart 2019 van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Iedereen is welkom op deze inloopmiddag om  kennis te maken met onze Stichting Vrienden Stadstuin Helmond, de mensen van de stadstuin, de doelstelling, de werkwijze en de idealen die we willen uitdragen.

Je kan snuffelen en proeven en kijken wat we doen. We kunnen dan meer vertellen over de wijze van telen die we gebruiken en de activiteiten die we verder met onze Stichting vrienden van de stadstuin Helmond organiseren.

Niet alleen verkopen wij ecologisch geteelde groenten en fruit via de Stadstuin maar ook geven we voorlichting, cursussen en organiseren leuke activiteiten om aan deel te nemen.

Voor iedereen is hier iets te beleven: een cursus achtertuin farming, lessen over gezonde voeding, lekker en gezond koken met onze en/of je eigen geteelde producten, meer leren over koolhydraten en over de verschillen in koolhydraten. Ook is er veel te leren over de groenten in de diverse seizoenen en hoe je zelf het hele jaar door- zelfs op een klein balkon- kan zorgen voor zelf geteelde groenten op tafel.

Wat wil JIJ doen voor de Stadstuin?

We zijn een idealistische instelling die niet zomaar wat tuiniert maar heel vergaand onderzoek wil doen naar oude traditionele oer-gewassen in samenwerking met deskundigen van de Universiteit van Wageningen en de Oerakker. We willen ons levend cultureel erfgoed behouden en werken daarvoor met verschillende organisaties samen. Daarin kan ook jij helpen en ondersteunen als vrijwilliger.

Ook stagiaires kunnen bij ons een plaats vinden om op diverse niveaus en manieren bij te dragen en te leren.

Als vriend van de Stichting Vrienden Stadstuin helmond, of donateur, ben je altijd welkom en als minima kan je bij ons deelnemen aan een programma om lekker goed en gezond te kunnen eten.

Iedereen kan dus op de stadstuin terecht voor hele diverse redenen. Teveel om op te noemen.

Dáárom is het goed om zeker op onze inloopmiddag eens te komen kijken.

Voor meer info: stichtingvriendenstadstuin@gmail.com website: http://www.stadstuinhelmond.nl/stichtingvrienden/index.html

Please follow and like us:
error

Gegevens

Datum:
24 maart 2019
Tijd:
14:00 - 17:00
Facebook
Twitter
LinkedIn