12.71Helmond

woensdag, 22 mei 2019

Socialmedia

Socialmedia

header image
  • Home
  • /
  • /
  • In ‘t Hof, live bij Omroep Helmond
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

In ‘t Hof, live bij Omroep Helmond

11 december 2018 | 21:30 - 22:30

Dinsdag 11 december treedt In ‘t Hof op in grote zaal van de Cacaofabriek, waar een live opname gemaakt wordt voor Tegen de Stroom In, het wekelijkse cultuurprogramma van Omroep Helmond.  Aanvang van het concert: 21.30 uur; toegang gratis.

In ’t Hof is een ervaren en geprezen gitarist, zanger, liedjesschrijver en verhalenverteller. Zijn liedjes, in de traditie van Bob Dylan en Nederlandse troubadours als Alex Roeka en Maarten van Roozendaal, fonkelen sfeervol in het schemerduister van alternatieve pop en kleinkunst. Liedjes over alledag met soms niet alledaagse teksten. Melodieuze luisterliedjes met Nederlandse teksten die er toe doen!

Dirk-Wim in ’t Hof komt niet alleen. Gitarist Aldo Spadaro (bekend van Any Vegetable) en zangeres/gitariste Corina Golsteyn (bekend van damestrio Dolly, I beg your pardon) ondersteunen Dirk-Wim op het podium.

Het concert op 11 december, dat deel uitmaakt van de reeks ‘Tegen de Stroom In Sessies’,  zal ruim een uur duren en het eerste deel wordt live uitgezonden in het wekelijkse cultuurprogramma van Omroep Helmond Tegen de Stroom In. Publiek kan het concert gratis bijwonen. Uw aanwezigheid wordt door de muzikanten bijzonder op prijs gesteld. Graag tot dinsdag 11 december, 21.30 uur in grote zaal van de Cacaofabriek.

Please follow and like us:
error

Gegevens

Datum:
11 december 2018
Tijd:
21:30 - 22:30
Evenement Categorie:
Facebook
Twitter
LinkedIn