7.52Helmond

dinsdag, 19 maart 2019

Socialmedia

Socialmedia

header image
  • Home
  • /
  • /
  • Ieke en The Cool Kids live bij Omroep Helmond
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Ieke en The Cool Kids live bij Omroep Helmond

15 januari | 21:30 - 22:30

Dinsdag 15 januari treedt de groep Ieke & The Cool Kids  op in grote zaal van de Cacaofabriek, waar een live opname gemaakt wordt voor Tegen de Stroom In, het wekelijkse cultuurprogramma van Omroep Helmond.  Aanvang van het concert: 21.30 uur; toegang gratis.

Ieke & The Cool Kids is een groep van jonge, getalenteerde muzikanten van de Fontys Academy of Music and Performance Arts (AMPA).

Deze groep deinst er niet voor terug om bekende songs in een geheel nieuw jasje te steken en ze helemaal eigen te maken. Een combinatie van de betoverende vocalen van frontvrouw Ieke Booij, de stevige grooves en melodieën van The Cool Kids, en nieuwe arrangementen brengen oud en nieuw samen op een verfrissende manier. De bandleden worden geïnspireerd door jazz-grootheden als Esperanza Spalding, Gretchen Parlato en zelfs Stevie Wonder.

Ieke & The Cool Kids bestaat uit:
Ieke Booij (vocals)
Stijn Mol (trompet)
Bart Bergmans (trombone)
Tijn Trommelen (gitaar)
Kyoung Min Park (gitaar)
Sander Lange (basgitaar)

De leden van het ensemble komen uit verschillende hoeken van de muziekwereld. Ieke heeft een enorme voorliefde voor soul, Bart speelt regelmatig in brassbands, en Sander is van origine een rockbassist. Dit zal terug te horen zijn in de muziek, en geeft de songs een klein extra kleurtje mee. Het ensemble speelt voornamelijk contemporary jazz. Bekende ballads en popsongs komen voorbij, maar niet zoals je zou verwachten.
Een concert van Ieke & The Cool Kids is een muzikaal avontuur. Speels, gedurfd, maar vooral uit het hart.

Het concert op 15 januari, dat deel uitmaakt van de reeks ‘Tegen de Stroom In Sessies’,  zal ruim een uur duren en het eerste deel wordt live uitgezonden in het wekelijkse cultuurprogramma van Omroep Helmond Tegen de Stroom In. Publiek kan het concert gratis bijwonen. Uw aanwezigheid wordt door de muzikanten bijzonder op prijs gesteld. Graag tot dinsdag 13 november, 21.30 uur in grote zaal van de Cacaofabriek.

Dit is het vervangende concert van 13 november jongstleden, dat toen wegens onvoorziene omstandigheden niet door kon gaan.

Please follow and like us:

Gegevens

Datum:
15 januari
Tijd:
21:30 - 22:30
Evenement Categorie:
Facebook
Twitter
LinkedIn