12.71Helmond

woensdag, 22 mei 2019

Socialmedia

Socialmedia

header image
  • Home
  • /
  • /
  • Franchise Event
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Franchise Event

17 december 2018 | 18:00 - 20:00

De gemeente Helmond organiseert, in samenwerking met Centrummanagement, maandagavond 17 december een franchise-event in de Cacaofabriek. Verschillende franchisegevers presenteren zich daar aan enthousiaste, potentiele franchisenemers. Alle personen die interesse hebben om franchisenemer in Helmond te worden zijn welkom en kunnen zich die avond oriënteren op het aanbod. Het event wordt georganiseerd om het winkelaanbod in het centrum een kwaliteitsimpuls te geven, als aanvulling op het bestaande winkelaanbod.

Helmond heeft ruim 90.000 inwoners met een relatief jonge en groeiende bevolking, en is de 33e stad van het land. In de stad gebeurt veel en met de uitvoering van het de nieuwe centrumplannen gaat er nog veel meer gebeuren de komende jaren. Het centrum van Helmond moet dé ontmoetingsplek voor inwoners en bezoekers zijn. Het centrum trekt nu al wekelijks gemiddeld 80.000 unieke bezoekers en dat is relatief veel. Om het winkelaanbod in Helmond gevarieerder en aantrekkelijker te maken is er actief gezocht naar nieuwe diverse ketens. Elf ketens hebben veel interesse om zich te vestigen in Helmond en zijn op zoek naar ondernemers die de formule willen exploiteren in het centrum van Helmond.

Ben of ken jij iemand die als franchise-ondernemer aan de slag wil gaan?

Kom dan 17 december 2018 naar het Franchise event in de Cacaofabriek en meld je aan via de website. Deelname is kosteloos. Hier kunt u kennismaken met de 11 franchisegevers voor meer informatie. De franchiseondernemers die aanwezig zijn, zijn Runnersworld, The Tosti Club, Taco Mundo, Bagels & Beans, Brownies & Downies, Wayback Burgers, Appel & Ei, TopSlijter, De Kaasrijper, Used Products  en Pets & Co. Voor meer informatie ga naar www.helmondcentrum.nl/franchise-event.

Please follow and like us:
error

Gegevens

Datum:
17 december 2018
Tijd:
18:00 - 20:00
Evenement Categorie:
Facebook
Twitter
LinkedIn