19.78Helmond

donderdag, 18 april 2019

Socialmedia

Socialmedia

header image
  • Home
  • /
  • /
  • Foto expositie IVN Helmond Fotoclub Kiek Nauw
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Foto expositie IVN Helmond Fotoclub Kiek Nauw

11 november 2018 | 12:00 - 17:00

Veel mensen zijn enthousiaste natuurliefhebbers, andere mensen zijn fervente fotografen. Bij onze fotoclub Kiek Nauw komen deze twee interesses samen.

Onze fotoclub bestaat binnenkort vijf jaar; tijd om met het werk naar buiten te treden.Dit jubileum wordt gevierd met een 2-daagse expositie. In het weekend van 10 en 11 november presenteren onze leden met trots hun werk van de afgelopen periode. IVN-Trefpunt De Koekoek (in speeltuin Helmond West aan de Arbergstraat 85, 5707 TK Helmond) zal voor twee middagen omgetoverd worden in een kleine galerie.

Op zaterdag 10 november wordt de expositie om 12.00 uur feestelijk geopend. We nodigen je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Op beide dagen kun je de foto’s tussen 12.00 en 17.00 uur bekijken. Je kunt gratis binnen lopen.

Leden van de groep maken er hun hobby van om de natuur vast te leggen. Elk lid van de club doet dat op zijn eigen manier: de een richt zich op macro-fotografie; de ander zet een mooi weids landschap op de gevoelige plaat. De hand van de geoefende meester is in veel foto’s te zien, maar ook een aantal nieuwelingen showen hun uitgekozen beelden graag.

Kiek Nauw biedt een podium aan (beginnende) natuurfotografen om met elkaar te leren en van elkaar te leren. Daarnaast leveren we foto’s aan de andere werkgroepen binnen IVN Helmond, waardoor zij beschikken over goed beeldmateriaal.

Please follow and like us:

Gegevens

Datum:
11 november 2018
Tijd:
12:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Facebook
Twitter
LinkedIn