8.27Helmond

vrijdag, 5 juni 2020

Socialmedia

Socialmedia

  • Home
  • /
  • /
  • Festival Cacao aan de Kade
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Festival Cacao aan de Kade

22 april 2019 | 11:00 - 18:00

Van Cacaofestival naar duurzaam foodfestival met muziek en theater
Deze derde editie breiden we uit. Waar we ons eerst voornamelijk richtten op cacao en chocolade, zullen we deze editie kijken naar food in de breedste zin van het woord. Met een Kinderplein, Foodheuvel, Cacao- en chocomarkt, Meet-the-Maker programma, muziek- en theaterprogramma nemen we je mee in de wereld van food. Nieuwe technologieën, het duurzaam produceren van voedsel, duurzaam en fairtrade verbouwen en verhandelen van cacao, en nieuwe producten presenteren. Maar ook de uitreiking van de prijs voor de winnaars van de bonbonwedstrijd, workshops en proeverijen leren je meer over deze onderwerpen. Er is deze editie ook extra veel aandacht voor de kinderen met een zeer actief en divers kinderplein.

Geschiedenis
We hebben een passie voor chocolade, voor food, voor duurzaamheid, voor cultuur én voor Helmond. Dus toen we in 2016 bij elkaar kwamen, gebeurde er iets. Festival Cacao aan de Kade is het resultaat van vele uren brainstormen, vergaderen, plannen en proeven.  We willen ook bij deze derde editie in 2019 iets nieuws neerzetten in de stad die altijd al verbonden was met cacao. Iets teweegbrengen. Je verrassen. Een verhaal vertellen. Al je zintuigen prikkelen. En hoe kan dat beter – op deze plek – dan met een duurzaam foodfestival?

De Cacao aan de Kade-kerngroep bestaat uit Geert Blenckers, Hans van Bragt, Jan van Dongen, Julienne Tullemans, Jesse Bleekrode, Otine van Erp, Biek van Bree, Ruud Verhoeven, Maartje Vos-Swinkels, Marvin Corneille en Dirk van Ledden.

Meer informatie
Naam: Festival Cacao aan de Kade
Datum: 22 april 2019, tweede paasdag
Tijd: 11:00 – 18:00

Please follow and like us:
error

Gegevens

Datum:
22 april 2019
Tijd:
11:00 - 18:00
Facebook
Twitter
LinkedIn