22.2Helmond

woensdag, 3 juni 2020

Socialmedia

Socialmedia

  • Home
  • /
  • /
  • Feest voor iedereen in De Cacaofabriek
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Feest voor iedereen in De Cacaofabriek

6 april 2019 | 20:30

De Cacaofabriek bestaat 5 jaar en dat gaat gevierd worden! Daarom wordt er aan de Cacaokade voor iedereen een groot feest georganiseerd. “Er is zoveel gebeurd de afgelopen jaren en we hebben enorme stappen gezet. De Cacaofabriek is in Helmond en haar regio inmiddels niet meer weg te denken. Dit hebben we bereikt door alle steun van vrijwilligers, ambassadeurs, toewijding van de medewerkers en vooral dankzij het trouwe publiek. Telkens weer kwamen zij en werden we aangemoedigd om weer spannender te programmeren. Zonder publiek geen Cacaofabriek. Daarom wordt het een feest voor iedereen die zich betrokken voelt. Iedereen is dus welkom. Ook als je het gewoon een te gekke plek vindt en dat met ons wil vieren”, aldus directeur Jochem Otten.

Dj-soundsystem Kraak & Smaak en David Bowie-tribute act Non Blonde Bowie zullen de feestelijke avond muzikaal inkleuren.

Het feest is onderdeel van de lustrumperiode 5&20 (23 maart tot en met 29 juni). Middels tal van activiteiten wordt er in die periode stilgestaan bij het 5&20-jarig bestaan. 5 jaar in de huidige vorm als dé culturele ontmoetingsplek (voor film, muziek, beeldende kunst en tal van cross-overs) en 20 jaar daarvoor als kunstenaarsinitiatief DE nederlandsche CACAOFABRIEK.

Tickets kosten slechts €5,- inclusief twee consumpties!

Zaterdag 6 april a.s. in de popzaal

Aanvang 20:30 uur

Please follow and like us:
error

Gegevens

Datum:
6 april 2019
Tijd:
20:30
Facebook
Twitter
LinkedIn