13.1Helmond

maandag, 3 augustus 2020

Socialmedia

Socialmedia

  • Home
  • /
  • /
  • De Schoolschrijver 2019 van start
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

De Schoolschrijver 2019 van start

29 januari 2019 | 08:30 - 09:30

Wat is er leuker dan een échte kinderboekenschrijver in de klas? Vanuit het landelijke project De Schoolschrijver wordt een bekende kinderboekenschrijver voor een half jaar verbonden aan een (meestal) taalzwakke basisschool. Dinsdag 29 januari a.s. is de officiële opening van het Schoolschrijver-seizoen van Brabant in Helmond bij Kindcentrum Mozaïek

 De officiële opening van het Schoolschrijverseizoen in Brabant zal plaatsvinden bij Kindcentrum Mozaïek in Helmond in samenwerking met Bibliotheek Helmond-Peel. Op deze dag zal schoolschrijver Anja Vereijken om 8.30 uur van harte worden verwelkomd door de leerlingen en leerkrachten van de basisschool, door ouders en genodigden.

De schrijver geeft elke week aan drie vaste klassen les, en alle andere klassen van de school, leerkrachten en ouders krijgen ook een keer een bezoek. De Schoolschrijver zet de allerbeste kinderboekenauteurs in om leerlingen op basisscholen taalsterk te maken en daarmee klaar voor de toekomst. Vanaf deze week week gaan er landelijk 47 schoolschrijvers aan de slag op 50 basisscholen. Ook in Brabant staan naast de Mozaiek 5 basisscholen in de startblokken klaar!

Please follow and like us:
error

Gegevens

Datum:
29 januari 2019
Tijd:
08:30 - 09:30
Evenement Categorie:
Facebook
Twitter
LinkedIn