16.7Helmond

zondag, 18 augustus 2019

Socialmedia

Socialmedia

header image
  • Home
  • /
  • /
  • Gezondheidscheck
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Gezondheidscheck

16 februari | 10:00 - 16:00

Op zaterdag 16 februari organiseert Jibb+ een Meet, Weet & Beweeg bijeenkomst bij Fysiotherapie en Training Kemps-Rijf (Kromme Steenweg 25 in Helmond). De gezondheidscheck duurt ongeveer 1,5 uur en ieder kwartier start er een nieuwe groep van 5 personen. Deelname is gratis en aanmelden kan via de website www.jibbplus.nl.

Rapport en advies op maat
Tijdens de gezondheidscheck wordt onder meer gekeken naar suikerspiegel, cholesterol, bloeddruk, vetpercentage, voetafwikkeling en algehele conditie. Naast de testjes krijgen deelnemers ook informatie over gezonde voeding en kan men direct ervaren hoe leuk bewegen is. Aan het einde van de check ontvangt iedereen een rapport en advies op maat. Dit advies varieert van een afspraak bij de podotherapeut tot voedingsadvies of gericht beweegadvies. Kristian van de Nouwlant, Buurtsportcoach bij Jibb+: “Ik zie de eerste week na de gezondheidscheck vaak al deelnemers extra in actie komen bij onze beweegactiviteiten.’

Uitwisselen van ervaringen
In de afgelopen jaren zijn al meerdere succesvolle Meet, Weet & Beweeg bijeenkomsten georganiseerd. Kristian: ‘Bij de meeste mensen voel je de opluchting bij positieve meetresultaten of juist; nu moet ik echt aan de bak! Het leukste van deze bijeenkomsten is het contact dat onder de deelnemers ontstaat. Men geeft elkaar tips voor afvallen of delen hun ervaringen met een sportclub.’ De Meet, Weet & Beweeg bijeenkomst op 16 februari organiseert Jibb+ in samenwerking met haar partners Dietistenpraktijk GezondWeten, Toppodotherapie Helmond-Mierlo, JVDI de Fysioclub en Fysiotherapie en Training Kemps-Rijf.

Vragen?
Wilt u meer informatie of bent u niet in de gelegenheid om via de website in te schrijven, neem dan gerust contact op met Kristian van den Nouwlant, Buurtsportcoach bij Jibb+. Stuur een e-mail naar kristianvandennouwlant@jibbplus.nl of bel via 0492-347071.

Please follow and like us:
error

Gegevens

Datum:
16 februari
Tijd:
10:00 - 16:00
Evenement Categorie:
Facebook
Twitter
LinkedIn