Drinken uit de Natuur 1e Open Tuindag van Stichting Vrienden Stadstuin Helmond

Zondag 16 juni heeft Stichting Vrienden Stadstuin Helmond weer haar eerste Open Tuin dag.

Je bent uitgenodigd om in de tuin rond te kijken, en wij vertellen u met mooie verhalen wat wij in onze tuin hebben staan. Gratis entree, met koffie /thee en een hapje.

Veel is zien, ruiken en proeven.

Dit keer hebben we de Thema: Drinken uit de Natuur met natuurlijke smaak en kleurstoffen. Wij laten u zien hoe je op diverse wijze natuurlijk drinken kan bereiden op een kleurrijke wijze.

Daarnaast kan je samen met ons je eigen natuurlijke limonade maken tegen een kleine vergoeding. Het is toch zo veel leuker en lekkerder om je eigen drinken te bereiden.

Als Stichting doen we veel meer, we geven kookworkshops met historische gewassen, lezingen, rondleidingen, telen groenten voor mensen die het even minder hebben, Koken voor ouderen en hulpbehoevende etc.

We vinden als Stichting belangrijk dat we onze doelen met  elkaar kunnen verwezenlijken, daarvoor zoeken we nog Sponsors en mensen die graag willen doneren.

Dus lijkt het je leuk om ons te helpen, met oa: Helpen beschrijven van Erfgoedgewassen, bestuursfunctie, co├Ârdineren van de tuinen, oogsten van fruit en groenten, helpen opzetten van activiteiten voor jong en oud, en nog veeeeeel meer.

Kom langs op Zondag 16 juni 12.00 uur tot 17.00 uur aan de Katoenstraat 12 Helmond ( suytkade achter de Lidle).

Voor meer info:

zie website.  www.stadstuinhelmond.nl/stichtingvrienden/index.html

Mail:    stichtingvriendenstadstuin@gmail.com   telefoonnummer : 06-1743645

Please follow and like us:
error