Consultatiebureau Leonardus verhuist naar de Pannehoeve

Het consultatiebureau van de Zorgboog in de Leonarduskerk aan de Wethouder Ebbenlaan gaat binnenkort verhuizen. Vanaf donderdag 1 november 2018 zijn ouders en hun kinderen van harte welkom in het woonzorgcentrum de Pannehoeve in Helmond. Het nieuwe consultatiebureau aan de Jan van Goyenlaan is gevestigd op de begane grond.

Maatschappelijke rol

In de Pannehoeve wordt een nieuwe ruimte gecreëerd voor het ‘mooiste consultatiebureau van Nederland’; een verrassende, gezellige ruimte, waar kinderen samen kunnen spelen, ontdekken en zich thuis voelen. Er is voor deze locatie gekozen vanwege de maatschappelijke rol die de Pannehoeve vervult in de wijk; een gezellige plek waar jong en oud elkaar kunnen ontmoeten.

Inloopspreekuur

Het volledige jeugdgezondheidszorgteam verhuist mee naar de nieuwe locatie. Naast de consulten vindt er vanaf week 45 elke donderdag tussen 09.15-10.00 uur een inloopspreekuur plaats zoals ouders gewend zijn. Ouders kunnen terecht met vragen en hun kinderen laten wegen. Het jeugdgezondheidszorgteam verwelkomt ouders en kinderen graag in de Pannehoeve.

Please follow and like us: