Bijeenkomst over speelruimte in Helmond Noord en Dierdonk

Inwoners van Helmond-Noord en Dierdonk die graag meedenken over speelplekken en spelen in de wijk, zijn van harte welkom op een speciale bijeenkomst over dit thema.

Veel speelplekken in Helmond zijn verouderd. Daarom gaat de gemeente ze de komende jaren vernieuwen en de speelruimte gevarieerder, eigentijdser en avontuurlijker maken. Zo krijgen jong en oud meer mogelijkheden om in de buitenlucht te bewegen, ontmoeten en ontdekken.

Wat is nodig?
Wat is nodig om meer buiten te bewegen, ontmoeten en ontdekken? Kunt u iets bijdragen om de speelwaarde in de wijk te vergroten? Heeft u ideeën, wensen of zorgen? Kom dan naar de bijeenkomst.

Bijeenkomsten op 10 en 12 september
De bewonersavond in Helmond-Noord houden we op 10 september in Wijkcentrum De Boerderij (Harmoniestraat 105). Voor Dierdonk is de avond op 12 september in Sociaal Cultureel Centrum Parkzicht (Dierdonkpark 6). Beide bijeenkomsten duren van 19.30 tot 21.00 uur. De zaal is open om 19.15 uur. De avonden starten met een korte presentatie over het nieuwe speelruimtebeleid van de gemeente. Daarna gaan medewerkers van de gemeente graag met u in gesprek.

Meer achtergrondinformatie vindt u op www.helmond.nl/speelruimte.

Please follow and like us:
error