2 nieuwe festivals op het strand in Helmond

Stichting Helmond City Events komt deze zomer met een nieuw festival: Festival Los Zand op het strand bij Recreatieplas Berkendonk in Helmond. Een festival georganiseerd voor en door jongeren met grote namen als Jonna Fraser, Freddy Moreira, De Lievelings DJ’s van je Zusje en Johnny 500. Early bird tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar. Festival Los Zand vindt plaats op zondag 23 juni 2019 en is onderdeel van een festivalweekend. Zaterdag 22 juni wordt ingevuld door het techno-concept Infected. Festival Los Zand Het werd tijd voor een nieuw feestje voor de jeugd in Helmond. Een feestje voor en door jongeren en daarmee dus toegankelijk voor alle leeftijden. Op het strand bij Berkendonk staan twee muziekpodia, een foodarea, een chillzone en veel meer vermaak. De eerste namen van de line-up zijn bekend. Op de website zullen nog vele namen volgen.

Infected Festival In 2016 kregen een groep liefhebbers het idee om onze gezamenlijke passie om te zetten in een concept voor Infected Festival. Inmiddels, Na een aantal fijne indoor en summer editions van Infected, is het tijd om het techno-DNA de vrije loop te laten: Infected Festival! Geweldige artiesten, unieke duo’s en heerlijke klanken gaan ervoor zorgen dat ons techno-hart sneller gaat kloppen. Infected Festival is toegankelijk voor mensen van achttien jaar en ouder.

De tickets van Festival Los Zand, Infected Festival en de combinatietickets zijn vanaf nu verkrijgbaar. Tickets voor Infected Festival en de combinatietickets zijn alleen verkrijgbaar wanneer je 18 jaar of ouder bent. Ben je 18 min? Dan betaal je minder voor Festival Los Zand met de Youth Tickets. Bemachtig je tickets nu extra voordelig in de early bird fase via www.festivalloszand.nl en/of www.infected-festival.nl

Please follow and like us:
error