Kennedymars live in Helmond Centrum

Wanneer je de Kennedymars loopt, kun je op sommige punten wel wat extra energie gebruiken. In Helmond Centrum zal dat geen probleem zijn. Hier vindt Kennedymars Live plaats. Er staan verschillende podia met live bands in de stad. Zo krijgt de wandelaar een energieboost en de toeschouwer een gezellige avond.

Na negen jaar is de bekende route van de Kennedymars aangepast. Goed nieuws, want nu loopt de route door het centrum van Helmond. In Someren starten de wandelaars om 20.00 uur, wat betekent dat de meeste tussen 23.15 en 03.15 uur in Helmond zullen zijn. Ook het evenement rondom de route in Helmond Centrum: Kennedymars Live begint om 20.00 uur in Helmond. De toegang is gratis.

Vijf muziekpodia
Er staan vijf buitenpodia verspreid over het centrum van Helmond. Alle podia liggen direct aan de route: Het Havenplein, De Kasteellaan, Havenweg, Kop van de Markt en Het Lambertushof.

Havenplein
Op het Havenplein staat een groot dj-podium met een te gekke lichtshow, waar diverse dj’s een geweldig show neer zullen zetten.

Kasteellaan
Dj Giorgio Fine draait de lekkerste plaatjes op de Kasteellaan.

Havenweg: The Boys
Deze 4 boys zetten overal de tent op z’n kop. Leuke koppen, goede muziek, heel veel energie, dat zijn de recepten voor een onvergetelijke avond. De band is te boeken voor de festivals met gillende meiden, maar ook zeker voor privé feestjes zijn zij te boeken. Hits van nu wisselen zij af met all time classics. Van Bruno Mars tot Guus Meeuwis, ze doen ze allemaal! Volg de band via Facebook en je weet precies wanneer ze bij jou in de buurt staan!

Kop van de Markt: Kennedymars Live
Op de Kop van de Markt vindt vanaf 13.00 uur een muzikaal programma plaats. Om 21.00 uur start Van Eigen Bodem: dé Nederpop en -rockcoverband met een mix van Pop in je Moerstaal en de Vrienden van Amstel live. Om 00.00 begint de zanger Rene Schuurmans. Bekend van onder andere de hit Laat de zon in je hart. Ook Stanley Hazes en Julian Stuiver zijn van de partij.

Lambertushof: 80s Outdoor XXL
Het Muziekcafé mag het pittoreske pleintje Lambertushof gebruiken om in samenwerking met Stichting Lambertushof een geweldige 80’s-party te houden onder de professionele leiding van Geert XXL. Dat wordt dus dansen tot de blaren op je voeten zitten, iets wat deze avond een normaal verschijnsel is.
De organisatie is nog druk bezig met het vormgeven van een mooi muziekprogramma. De komende weken worden daarom regelmatig acts naar buiten gebracht. Buiten zal de muziek op alle podia tot 02.00 uur te horen zijn. De tapkranen buiten sluiten echter pas om 03.00 uur. Meerdere cafés in het centrum sluiten deze dag om 04.00 uur. Zie voor meer informatie het facebookevenement.