3.89Helmond

maandag, 10 december 2018

Socialmedia

Socialmedia

header image
  • Home
  • /
  • /
  • Meet In in Annatheater
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Meet In in Annatheater

29 november | 20:00 - 22:00

Movo-poëtische en muzikalische ontmoeting. Donderdag 29 November 2018, om 20.00 uur in het Annatheater in Helmond

“Verwondering is het verlangen naar kennis”, zei Thomas van Aquino een kleine acht eeuw geleden.
Elk nieuw weten begint volgens hem met verwondering, met open staan. Een dynamische toestand, die ons met iets onbekends, iets nieuws verbindt en ons tegelijk opheft tot inzicht, tot begrijpen.

Quo Vadis Euritmie Impresariaat Nederland nodigt u uit voor een bijzonder event

We scheppen in twee uur tijd een nieuwe vorm van ontmoeting tussen mensen rondom KUNST. Het gaat hierbij om euritmie, spraak en muziek. Dit ingebed in een publieksgesprek. Vier kunstenaars doen mee: Lisa Dunker werkt met euritmie en ruimte, Mar-Lin Schut is spraakmakend, Ephraïm van IJzerlooij en Imke Jelle van Dam vormen een duo met cello en piano. Ernst Reepmaker modereert. Ernst bouwt samen met enkele medewerkers in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland een nieuw impresariaat op voor podiumkunst met euritmie.

Kan PODIUMKUNST, in dit geval euritmie, muziek en spraak, een middel zijn vanuit de verwondering tot diepe kennis van mens en wereld te komen? Dit is wat wij met de MEET IN’s beogen. Tegelijk willen wij met het publiek van gedachten wisselen over hoe de organisatie van het Quo Vadis Euritmie Impresariaat in Nederland zou kunnen worden opgebouwd.

Gegevens

Datum:
29 november
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie: