-2.7Helmond

maandag, 21 januari 2019

Socialmedia

Socialmedia

header image
  • Home
  • /
  • /
  • “Het zal me een zorg wezen!”
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

“Het zal me een zorg wezen!”

14 juni 2018 | 20:00 - 22:00

Een lichte theatervoorstelling over het leven tussen overlast en participeren …

Het leven is een feest! En je weet wat ze zeggen: je moet alleen wel je eigen slingers ophangen. Iedereen doet mee! Maar wat als je dat niet lukt? Je te bang bent om je te laten zien? Of het feesten elke keer gloeiend uit de hand loopt? Onze samenleving zit niet te wachten op mensen die niet durven of voor overlast zorgen met hun verwardheid of verslaving… Participatiemaatschappij… me reet.  Of zijn ze zoals jij en ik? En benne we toch op de wereld om mekaar te helpen?

Deze theatervoorstelling met muziek en revue elementen is een geste van Rotary Helmond aan de gemeenschap in Helmond. En wordt georganiseerd door Will Hawkins Foundation, samen met stichting Nei Skoen uit Mierlohout.

Iedereen in de Helmondse gemeenschap is welkom. In het bijzonder voor mensen die zelf actief in herstel zijn, of zich inzetten voor de sociale sector. De voorstelling is ook interessant voor mensen de beroepsmatig zijn betrokken bij gemeentebeleid of werkzaam zijn in zorginstellingen of het onderwijs. En bedoeld voor iedereen die zich verbonden voelt met het thema.

Met o.a. : Stadskunstenaar Thomas Pieters & Guus van Marwijk, de Nei Skoen Story Band, een Ted Talk van hoofdredactrice van LEF Magazine, de Will Hawkins Band en het theatergezelschap Party-cipatie.

Aanvang: 20.00 uur.

Toegang Gratis!

Aanmelden: willhawkinsfoundation@gmail.com

Gegevens

Datum:
14 juni 2018
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Annatheater
Floreffestraat 21a
Helmond, 5705AR
+ Google Maps